zondag 8 januari 2012

De laatste van 2011

Vrijdag 30 december

De laatste ziekenhuisdag van 2011! Helaas betekent het niet dat t voorbij is, maar je moet toch overal een reden tot een feestje in zien, toch? 

Ik moest vandaag helaas op de parkeerplaats van het UMC wachten. Er was geen parkeerplek meer vrij dus ben ik illegaal op een invalideplek gaan staan. Dan maar in de auto wachten, het is niet anders.. Parkeerbeheer schijnt hier wielklemmen uit te delen en daar hadden we niet zo'n zin in.. Lief is naar binnen voor haar vierde bestraling. Gelukkig hoeft ze niet heel lang te wachten en is dus na een kwartiertje al weer buiten. 

Daarna zijn we doorgereden naar de fokker van Nik. Nik gaat logeren voor oud&nieuw. 

De dagen zijn voorbij gevlogen. Iedereen zei dat het zo lekker is om tussen kerst en oud&nieuw vrij te zijn. Dan kan je even lekker bijkomen.. Wij hebben er weinig van gemerkt. Echt uitrusten of bijkomen heeft er niet ingezeten. We staan gewoon op standje "overleven".. Na de kerstdagen moesten we gewoon bijkomen. Alle plannen die we hadden voor klussen in huis en andere dingen zijn komen te vervallen. Daar kan ik wel verdrietig van worden zo af en toe.. Ik zou zo graag eens wat afmaken. Gelukkig krijgen we in het nieuwe jaar weer wat lieve klussers die komen helpen.

Na een paar uur autorijden en de drukke dag van gisteren, zitten we er allebei aardig doorheen. We gaan heerlijk op de bank hangen en doen en verder rustig aan. We bellen lekker lang met onze regisseurvriend en vertellen hem over de mooie dag van gisteren. Gelukkig heeft hij goed nieuws en wel dat alles met zijn vrouw en kleine goed gaat maar dat ze wel in het ziekenhuis moeten blijven. Na lekker bijgekletst te hebben zappen we nog wat en duiken daarna ons bedje in.. Het blijft lastig de slaap te vatten, hoe moe we ook zijn, maar we doen maar weer een poging.. Morgen weer een leuke dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten